Proeverij: online supervisie (2 uur)

Verdiep je organisatievraagstuk

Tijdens deze proeverij kan je online proeven hoe Het Ronde Vierkant in de praktijk werkt. Het is een interactieve praktijksessie waar we met een verfrissende blik kijken naar het eigen leer- of organisatievraagstuk. Hierdoor krijg je een verdiepend inzicht en een concept voor aanpak van je vervolgstap die dan rond, vierkant of hybride kan zijn.

cover van boek

Programma

 • Korte uitleg en kadering over de 3 brillen: rond, vierkant en hybride
 • Jouw praktijkvraag:
  • enkele richtvragen brengen je bij de essentie van jouw leer- en/of organisatievraagstuk
  • we ontwerpen een gepaste interventie
  • je vertrekt minimaal met een eerste concept

Doelgroep

Deze proeverij is

 • laagdrempelig
 • bedoeld voor organisatieontwikkelaars, leerbegeleiders, trainers, organisatiecoaches, projectleiders of leidinggevenden
 • een kans om de aanpak in het leertraject Change & Leer Architect te smaken
We werken in kleine groepjes min. 4 - max 6 deelnemers.

Change Architect Trainer

Pascal Van Loo is een ondernemer die zijn dromen weet te realiseren. Als master Arbeids- en organisatiepsychologie ligt zijn passie in het creatief ontwerpen van leren, organisatieverandering- en transitiemanagement. Hij gaat veel verder dan een klassieke adviseur en gaat samen in de modder, om mee te ploeteren en te vinden. De gepaste interventie op het juiste moment is zijn leuze. Hij stond mee aan de wieg van Obelisk, Meeting Center 3hoogleuven, Learning Circles en Pasas en werkte de laatste jaren vooral als intern transitie of change manager bij oa. Kuleuven, Stedelijk Onderwijs Antwerpen, de Vlaamse overheid en nu als directeur personeel en organisatie bij SYNTRA Vlaanderen. In 28 jaar praktijk als psycholoog trainde hij meer dan 10000 mensen, werkte voor meer dan 350 klanten, ontwierp hij meer dan 1500 nieuwe scripts voor leer-, verander- of bemiddelingsinterventies.

Data

Wil je liever een supervisie met enkele collega’s op maat van jouw organisatie, geef dan een teken.

Download info als pdf

Schrijf je in voor Proeverij: online supervisie (2 uur)

Prijs € 95.0
Prijs excl BTW € 95.0
BTW € 19.95
Prijs incl BTW € 114.95